Laster ...
Pil ikon
Flytefest i Tromsø - bli med

5. juni 2021 inviterer NRK, Redningsselskapet og Norges Svømmeforbund hele landet til et storstilt event, en «Flytefest». Med «Hele Norge svømmer» ønsker vi å sette fokus på trygg vannglede i hele Norge. Sammen skal vi engasjere byer, bygder, skoler og idrettslag til å finne sin måte å markere denne dagen på. NRK sender direkte fra Frognerbadet og andre steder hvor det flytes i vårt langstrakte land.

Arrangementet starter kl 1300, men flyterne skal ikke i vannet før ca 1330/1335. 1337-1340 flyter hele Norge.

Alle som melder seg på vil få nærmere informasjon nærmere helgen, men anbefaler alle følgende bekledning: benytte drakt med ULL tettest på kroppen, fottøy og redningsvest- dere bestemmer. Open Water svømmere, isbadere og de som har vært i kaldt vann tidligere bekler seg etter forholdet. Viktig at alt det ytterste er rødt. Så minimum rød T-shirt.

Her blir det både svømmere, triatleter, masters, dykkere, kajakkpadlere med flere vannidretter inkl redningsselskapet og Tromsøbadet og DU.

Trenger du å være medlem av Tromsø Svømmeklubb? Nei, her kan alle melde seg på og bidra til økt fokus på svømmeferdigheter.

Se mer info og meld deg på her.

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook