Laster ...
Pil ikon
Flytefesten ble vellykket, i 8 graders vann

Hele Norge Svømmer i Tromsø ble arrangert lørdag 5. juni.

Dette ble ett vellykket arrangement, som vi ønsker å gjennomføre på årlig basis, i bredt og tett samarbeid med Redningsselskapet.

Over 70 personer, store og små eldre som unge, storkoste seg den timen arrangementet varte på bryggen og i havet utenfor Redningsselskapets lokaler ved Bangsundbrygga i Tromsø.

UIT Paramedisin, isbadere, dykkere, brann og redning, Nordic Spas AS, Teknisk Bureau med flere bidro også på hver sin måte at dette ble ett vellykket arrangement.

Alle som hoppet uti (70 personer) fikk kjenne på kulden og kuldesjokket som kommer når man møter 8 graders vann. Og det er viktig å få kjenne på, vite hvordan det oppleves og legge seg til rette for avslappende flyting. Beste måten å overleve på og større mulighet til å redde seg selv.

I Tromsø gjorde vi ett iherdig forsøk på å flyte "Det Norske Flagg" og selvsagt lyktes vi. Dette var morsomt og motiverer til gjentakelse

Etter flytingen sto det 2 spabad på kaikanten og ventet på kalde kropper, lånt ut av Nordic Spas AS. Dette var særdeles populært der dem fortsatte "flytingen" i 35 graders varme. Og vi ser frem til flere slike opplevelser ved neste besøk i sjøen.

Vi i svømmeklubben og Redningsselskapet ønsket å skape blest om viktigheten og tok initiativ til å trekke med flere, vi begge er overbevisst om at sammen blir vi best. Så her samarbeidet vi på kryss og tvers for å lykkes med flytefesten. Og dette ga absolutt mersmak. I Tromsø har vi allerede ymtet frempå at dette skal gjennomføres årlig og håper NSF, Redningsselskapet og NRK vil få dette til nasjonalt. Ny viktig dag "Flytedagen"

Tusen takk til alle som var med å bidro til en vellykket dag og opplevelse.

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook