Laster ...
Pil ikon
Gjensidigestiftelsen + opplæring = Sant

Tromsø Svømmeklubb er superheldige ved at vi i år igjen får Gjensidigestiftelsen med på laget for å kunne tilby svømmeopplæring for barn og unge i sommerferien.

Med midlene fra Gjensidigestiftelsen vil vi ha mulighet til å tilby svømmeopplæring, samt innføring i selvberging- og livredningsteknikker. Midlene bidrar til at vi når ut til familier som kanskje ikke har mulighet til å delta på aktiviteter ellers; det er ikke billig å drive med idrett, og svømming er den eneste idretten man kan dø av ikke å kunne. I løpet av ukene med svømmekurs i sommer vil vi tilby svømmeopplæring på alle nivåer uavhengig av hvilke ferdigheter man kommer inn med. Svømmeklubben tilpasser undervisningen til den enkeltes nivå ved å dele inn barna i mindre grupper, med tett oppfølging av instruktører. Deltakerne vil også få prøve aktiviteter som vannpolo og stup. Det kommer enkelt å greit til å bli en knallfin uke for store og små.

Svømmekursene vil avholdes på Tromsøbadet i ukene 32 og 33. Påmeldingsinformasjon vil legges ut straks alt er klart og i god tid før oppstart.

Les mer om Gjensidigestiftelsen her.

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook