Laster ...
Pil ikon
Gjensidigestiftelsen støtter Tromsø Svømmeklubb

Gjensidigestiftelsen har i dag, torsdag 6. mai, overrakt Tromsø Svømmeklubb en sjekk på 176 000 kr. Klubben var representert ved daglig leder Rune Thyholdt og styreleder Noel Pedersen.

"Gjensidigsestiftelsen bidrar med dette til gratis svømmeopplæring for barn og unge i sommer. Vi er glad, stolt og ydmyk over den tilliten vi blir vist av Gjensidigestiftelsen" sier Rune Thyholdt. "De hjelper oss til å gjennomføre vår samfunnsviktige oppgave innen svømming og livredning, i tillegg til at vi får mulighet til å nå ut til familier som av økonomiske hensyn ikke har mulighet til å delta på svømmeopplæring ellers".

I løpet av svømmeopplæringen vil barna både få opplæring i svømmeferdigheter, innføring i selvberging- og livredningsteknikker samt prøve seg på ulike andre aktiviteter i vann som eksempelvis vannpolo og stup. Det kommer med andre ord til å bli en knallmorsom uke(r) for store og små uavhengig av hvilke ferdigheter man kommer inn med. Svømmeklubben tilpasser undervisningen til den enkeltes nivå ved å dele inn barna i mindre grupper med tett oppfølging av instruktører.

"Om været er på vår side kan det til og med hende at vi legger en av svømmeøktene utendørs for å kjenne forskjellen på å svømme i oppvarmet basseng versus i sjøen" avslutter Thyholdt.

Svømmekursene vil avholdes på Tromsøbadet i ukene 26 tom 31. Påmeldingsinformasjon vil legges ut straks alt er klart og i god tid før oppstart.

Les mer om Gjensidigestiftelsen her.

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook