Laster ...
Pil ikon
NM Kortbane 2021 er avsluttet

Tromsø Svømmeklubb dro til NM kortbane i Porsgrunn med hele 14 utøvere og 2 trenere, NM ble avsluttet sist søndag og fasiten for Tromsø ble fantastisk.

Daglig leder hadde ett forhåndsuttalt mål om 5 finaleplasser (A finaler) og et resultat blant topp 3. Resultatet ble bedre enn målet. Fantastisk presentasjon av svømmerne og trenerne som coacher utøverne våre.

TSK hadde utøvere med i 6 A-finaler og 5 B-finaler - kan ikke sies annet enn helt fantastisk resultat der Tromsø markerer seg på nasjonalt nivå.

Medaljer ble det også, her fikk vi 2 stk (gull og bronse) i senior (ett bedre enn daglig leders mål). Bonusen var også 3 medaljer på juniorsiden, som også er en viktig og positiv pekepinn på at vi er på riktig vei i Tromsø.

TSK har ført klubbrekorder i mange tiår, og det gledelige er at alle nå er på vei til å fornyes dette tiåret. Hele 7 klubbrekorder ble forbedret denne helgen - Oda tok en klubbrekord i løpet av forsøk og finale, så reelt røk det hele 8 klubbrekorder denne helgen.

Mathilie går frem som vår spydspiss og utvikler seg i ett tempo som er imponerende. Og resultatet blir at hun har blitt uttatt til Nordisk Mesterskap og skal representere Tromsø og Norge. Nordisk Mesterskap er 3-5 desember i Sverige. Her vil hun møte enda bedre utøvere og få ny viktig erfaring som mesterskapssvømmer. Vi i klubben kan bare glede oss til fortsettelsen, både av Mathilie men også for videre utvikling av enda flere svømmere som tar stegene i internasjonal svømming. NM er bare delmål for klubb og utøvere.

Sportslig sett har klubben og utøverne tatt nye steg i riktig retning. Viktig kunnskap er tilegnet og flere som ser at det er mulig å løfte seg to og tre hakk til for å nå nye milepæler. Utøverne og trenerne tar seg nå en velfortjent pust i bakken og tid til å glede seg over resultatene som er oppnådd. Før de igjen trør til for ytterligere nye mål og forbedringer, skjer allerede fra i morgen.

Sosiale miljø er også viktig i ett idrettshjerte og her har vi også mål foran hvert mesterskap. Skape idrettsglede og samhold i klubben og ikke minst for hele landsdelen. Vi heier på hverandre, uavhengig av klubbtilhørighet i Nord-Norge, og gleder oss over hverandres fremgang. Vi blir også her mer synlig og skaper positiv støy i en svømmehall. Dette var en av de store fordelene vi hadde på det gode 90-tallet, og disse positive trekkene skal vi forbedre i årene fremover. Viktig å skape glede og trykk og tørre å glede seg.  

Tusen takk til utøverne og trenerne for en fantastisk innsats i årets NM kortbane.

Det er også mange andre som er med på å oppnå disse delmålene, våre frivillige står på for at svømmerne og trenerne skal få best mulig rammer for utvikling: foreldre og frivillige står på i tid og utide for å skape rom og tid for positive innslag som internstevner, dommere og tidtakere på våre arrangementer og mange bidrar også i diverse utvalg for at klubben skal fortsette sin fremgang. Både sportslig, organisatorisk og sosialt. Tusen takk for innsatsen og tiden dere legger ned for barna og klubben.

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook