Laster ...
Pil ikon
NM Langbane ADO Arena 2021

Vi er en stor tropp fra Tromsø Svømmeklubb, som nå er på sin siste dag i NM Langbane i ADO Arena. Vi har hele 8 svømmere med, der 6 av dem er debutanter.

Jevnt over har det vært solid innsats med mange personlige forbedringer gjennom de 4 dagene stevnet har vart. Noe vi vet er vanskelig da det er noen nerver ute å går under ett nasjonalt mesterskap. Så all honnør til svømmerne som har levert og treneren som har bistått med trygghet og guts for forbedring.

Dette er starten på noe stort fra Tromsø, nå er vi med blant de beste. Men vi skal over tid forbedre oss enda mer og bli enda bedre, Tromsø skal igjen merkes på svømmekartet.

Svømming er en individuell idrett, men her er laget og miljø viktig ingrediens for å lykkes. Sammen blir vi best, og svømmerne jobber sammen for å bli best mulig individuelt og som lag. Med trener som veileder og motivator for videre fremgang.

I Tromsø Svømmeklubb støtter vi opp og heier frem hver og en, dette har også vært godt synlig og ikke minst hørbart på kanten i ADO Arena Bergen - fantastisk å se og høre at alle gleder seg over hverandres fremgang - sånn skal det låte.

Vi ser frem til fortsettelsen på å bryte barrierer og være grensesprengende i form av samarbeid og utvikling. Av klubb, svømmere og alle andre som er med oss på veien.

Tusen takk til svømmerne, som har levert i forsøk og finaleheat, vi ser frem til flere forsøk og finaler i årene som kommer.

God sommer ønskes til alle som er aktive i Tromsø svømmeklubb, og alle våre samarbeidspartnere som gjør vår fremgang mulig. Selvsagt god sommer til deg som følger med fra utsiden også, du er ikke glemt.

Tusen takk og god sommer

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook