Laster ...
Pil ikon
Oppstart ny sesong 2023/2024

Vi gleder oss til å starte en ny svømmesesong!

Sommeren er på hell og vi starter opp med full aktivitet fra og med mandag 21. august. Vi venter også på åpningen av det nye varme bassenget på Tromsøbadet, som gjør at de laveste svømmeskolegruppene får et enda bedre tilbud enn tidligere. I første omgang har vi dette et tilbudet mandag og tirsdag for hval, skilpadde og pingvin, noe vi starter med fra og med uke 36.

Treningstider:

Deltakere på vår svømmeskole finner sine tider og dager på «min side» tryggivann.

Deltakere på våre partier finner sitt parti ved å logge innpå Rubic. Treningstidene finner dere på https://www.tsksvomming.no/treningsgrupper/satsing1 (vi kommer på sikt å oppdatere Lagetmitt med gruppenes treningstider, men dette er foreløpig ikke prioritert).

Husk at gruppene endres hver sesong, så om man var på utvikling 2 i fjor er man på utvikling 1 i år. Utøverne som var på utvikling 1 forrige sesong, er fremdeles på samme parti.

Utvikling 5 settes inntil videre på pause, og kommer til å fylles opp med utøvere fra delfin når de er klare. Utøverne som kommer fra delfin kommer fra og med denne sesongen til å gå inn i utvikling 5 uavhengig av alder, for på denne måten å få en bedre oppstart i treningsgruppene enn vi så forrige sesong.

Ungdom 2 settes også på pause, dette da antallet utøvere var lavt og de uansett trente med utvikling 3 eller 4. Disse utøvere er derfor flyttet inn i disse gruppene.

Ny daglig leder og hovedtrener:

I disse dager er klubben i en prosess med å rekruttere 2 nye fulle stillinger, nemlig hovedtrener og daglig leder. Jeg, Magnus Klæboe Nordgård har jobbet som hovedtrener i klubben de siste 7 årene og starter 30.august i ny jobb. Jeg takker for godt samarbeid over disse årene og ønsker dere lykke til videre!

I tiden frem til ny hovedtrener er på plass vil Stine Johanne Kristiansen, som mange kjenner som trener for Utvikling 1 og 2, overta som midlertidig hovedtrener. Hun vil som hovedtrener overta det overordnede ansvaret for Satsing 1 og 2, samt ha faglig ansvar for de øvrige treningsgruppene og svømmeskolen i klubben. Hun vil fortsatt ha ansvar for Utvikling 1 og 2. Klubben har i tillegg inngått avtale om mentor-ordning, der Magnus og andre tilgjengelige ressurspersoner kan bidra for å sørge for en god overgang for trenere og utøvere.


Kick-off:

Klubben jobber også med en kick-off for alle klubbens medlemmer, nærmere detaljer om tid og sted kommer i en egen invitasjon.

Foreldremøter:

Vi kommer til å gjennomføre foreldremøter i september for alle treningsgruppene (ikke svømmeskolen/tryggivann). Informasjon om dette kommer når datoene er klare.

Nytt klubbtøy:

Det nye klubbtøyet fra Arena har begynt å komme, vi har mottatt noe, men ikke alt. Når vi har fått alt dette vil vi gå i gang med fakturering og utlevering.

Høstens aktiviteter:

Husk å sjekke vår hjemmeside over høstens aktiviteter: https://www.tsksvomming.no/konkurranse/terminliste

Her er det spesielt viktig å merke seg aktivitetene på hjemmebane i Tromsøbadet, nemlig det approberte stevnet Fjordkraft Open 14. og 15. oktober, i tillegg til høstens torsdagssvøm.

Fjordkraft open er vårt kortbanestevne og et stort stevne i nord-norsk målestokk. Mer informasjon om approberte stevner finner du her: https://www.tsksvomming.no/konkurranse/info-om-konkurranser

Lurer du på hva torsdagssvøm er? Les mer her: https://www.tsksvomming.no/bredde/klubbstevner-rekruttstevner

Til klubbens stevner trenger vi også dommere, se mer informasjon her: https://www.tsksvomming.no/om-oss/bli-frivillig

Interessert i å være trener eller instruktør?

Klubben er stadig på jakt etter flere trenere og instruktører, kunne du eller kjenner du noen som kunne tenkt seg det? Les her for å finne ut mer: https://www.tsksvomming.no/nyheter/tsk-soker-nye-instruktorer-og-trenere

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook