Laster ...
Pil ikon
Svømmeopplæring 2022

Godt nytt svømmeår!

Tromsø Svømmeklubbs treningspartier er allerede i gang og svømmeskolen starter opp igjen neste uke. Vi gleder oss til å se både kjente og nye fjes på svømmetrening! Nedenfor kan du lese litt om de nye tilbudene vi får i klubben i år; du kan også lese mer om hvert enkelt tilbud ved å følge linkene.

Svømmeskolen har etter forespørsler utvidet tilbudet med eget parti for ungdom 11-14 år som er på nivå selunge-sel og ønsker å lære å svømme crawl og rygg med tilhørende pusteteknikk og vendinger, men ønsker å svømme sammen med barn/ungdom på egen alder. Les mer her.

Svømming Etter Skoletid (SES): passer for barn på nivå selunge-sjøløve som ønsker å å ha mulighet til å trene flere økter i uken, eller som har stagnert litt på et nivå og ønsker litt ekstra oppfølging en periode for å være klar for neste nivå. Tilbudet går i første omgang februar og mars til en meget lav introduksjonspris. Les mer her.

I tillegg har vi flere voksenkurs som går på Elisabethsenteret både på kveldstid og dagtid; passer både for nybegynnere og mer viderekommende. Les mer om voksenkursene på tryggivann.no (velg opplæringstype "voksen").

Vi har fått god støtte fra Bufdir og ønsker med de midlene å starte opp et tilbud for barn og unge med psykiske og fysiske funksjonsnedsettelser som trenger mer tilrettelagt undervisning. Tilbudet vil gå søndager på Elisabethsenteret. Les mer her

Vi har lenge ønsket å starte opp med babysvømming og nå har vi endelig mulighet også til dette på Elisabethsenteret. Kursdato er ikke satt enda, men vi setter opp fortløpende kurs ved nok interesse. Les mer og meld interesse her.

Spørsmål om de ulike aktivitetene kan rettes til svømmeskoleansvarlig på kurs@tsksvomming.no.

Ellers minner vi om at våre ordinære nivåer i svømmeskolen (hval - sjøløve, samt småbarn) har oppstart neste uke. Nivåene går fortsatt kontinuerlig gjennom skoleåret og vi tar inn nye barn fra venteliste en gang i måneden. Vill i Vann har også planlagt oppstart neste uke.

Håper vi ser dere i bassenget!

Skrevet av: 
Del artikkelen videre

Fortsett å les

Avsnittsikon

Følg oss på facebook