Laster ...
Pil ikon

Tromsø svømmeklubb arrangerer opplæring for barn og ungdom innen svømming og livredning jevnlig gjennom hele året. Vi følger retningslinjene til Norges svømmeskole og Norges svømmeforbund for våre partier.

Hvordan melder vi oss på:

Se nivåvelgeren og velg det trinnet du føler ditt barn passer og meld på ved å følge linken inne på ditt valgte trinn. Du vil da føres til venteliste for våre partier i påmeldingsportalen Trygg i Vann. Her finner du på nytt ditt parti og melder på. Merk at du først oppretter en bruker i ditt navn, før du legger inn barnet ved påmelding. Dette er spesielt viktig dersom du har flere barn, for at systemet skal fange opp søskenmoderasjon.

Venteliste:

Fra og med høsten 2021 tilbyr Tromsø Svømmeklubb kun kontinuerlig opplæring og trening* og tar inn nye barn fra venteliste en gang i måneden ettersom vi har ledig plasser på de aktuelle partiene. Deltakere som står på venteliste vil få tilsendt tilbud om plass på ønsket nivå når vi har ledige plasser, og kan velge å bekrefte eller avslå tilbudet. Det er viktig å skrive i kommentarfelt om det er tider/dager som absolutt ikke passer slik at vi kan ta hensyn til dette. NB: vær oppmerksom at tilbud må bekreftes innen frist oppgitt i mail, om ikke mister man plassen. Avslår man tilbudet må dere på nytt melde på venteliste dersom dere ønsker å starte opp senere.

*unntak er intensivkurs i ferier, samt babysvøm og voksenkurs.

PT timer:

Vi har mulighet til å ha privattimer 1-1, mer info fås etter forespørsel til svømmeskoleansvarlig.

VilliVann:

Er et allsidighetstilbud i vann, hvor det er fokus på vannaktiviteter og lek i vann, ikke bare svømming. For mer info om dette, trykk her.

Må deltaker være medlem for å gjennomføre aktivitet i klubben?:

Ja dere må melde inn deltaker som medlem i klubben, dette gjøres enkelt med å trykke på knappen oppe til høyre "BLI MEDLEM". Dette er en årlig kostnad på kr. 150.- per medlem

Må foresatte være medlem i klubben?:

Nei foresatte trenger ikke å melde seg inn som medlem, men må stå som foresatt om medlemmet er under 18 år. Klubben vil bli veldig takknemlig om du velger å bli støttemedlem for oss og den viktige jobben som gjøres. Ved innmelding av foresatte som støttemedlem så vil dere få noen medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere

Ytterligere spørsmål:

Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig dersom du ikke har fått svar på dine spørsmål.

Informasjon fortsetter under bildet

Hvor foregår opplæringen?:

Elisabethsenteret, Mellomvegen 50

Bassenget er et lite, kompakt og koselig opplæringsbasseng. Her holdes temperaturen på ca. 33 grader konstant. Bassenget passer perfekt for baby, småbarn og barn som er utrygge i vann ved oppstart. Her er det små garderober så viktig at alle brukere tar hensyn til hverandre. Betalbar parkering rett ved hovedinngang

Tromsøbadet

Vi benytter hev/senkbar del (9*25 m) av idrettsbassenget. Bassengdelen er lengst unna garderobene så her er det viktig at barna er trygge og komfortable med å gå forbi andre basseng / annen aktivitet før dem kommer til oss. Foreldre har ansvar for barn før og etter svømmetrening. Bassenget holder ca. 27 grader. Bassenget og garderobene holder høy standard, men kan til tider bli kaldt for de små, ta med ekstra håndkle slik at barna kan varme seg om behov. Betalbar parkering på området.

Avsnittsikon

Følg oss på facebook