Laster ...
Pil ikon

Tromsø svømmeklubb arrangerer opplæring for barn og ungdom innen svømming og livredning jevnlig gjennom hele året. Vi følger retningslinjene til Norges svømmeskole og Norges svømmeforbund for våre partier.

Vi holder ikke lenger avsluttende kurs, men har kontinuerlige treninger gjennom skoleåret. Du melder deg inn som beskrevet nedenfor på ønsket nivå og vil få tilsendt tilbud om plass. Plassen faktureres månedlig og når barnet er klart for nytt nivå så vil dere få informasjon om dette og barnet vil bli flyttet til nytt nivå og nye utfordringer. Når barnet mestrer delmålene på siste nivå i svømmeskolen (sjøløve) vil det få tilbud om å delta i klubbens trening- og konkurransepartier.

Om dere ikke ønsker å delta på svømmeopplæring mer, sendes utmelding via mail innen den 20. inneværende måned.

Hvordan melder vi oss på:

Se nivåvelgeren og velg det trinnet du føler ditt barn passer og meld på ved å følge linken inne på ditt valgte trinn. Du vil da føres til venteliste for våre partier i påmeldingsportalen Trygg i Vann. Her finner du på nytt ditt parti og melder på. Merk at du først oppretter en bruker i ditt navn, før du legger inn barnet ved påmelding. Dette er spesielt viktig dersom du har flere barn, for at systemet skal fange opp søskenmoderasjon.

Venteliste:

Fra og med høsten 2021 tilbyr Tromsø Svømmeklubb kun kontinuerlig opplæring og trening* og tar inn nye barn fra venteliste en gang i måneden ettersom vi har ledig plasser på de aktuelle partiene. Deltakere som står på venteliste vil få tilsendt tilbud om plass på ønsket nivå når vi har ledige plasser, og kan velge å bekrefte eller avslå tilbudet. Det er viktig å skrive i kommentarfelt om det er tider/dager som absolutt ikke passer slik at vi kan ta hensyn til dette. NB: vær oppmerksom at tilbud må bekreftes innen frist oppgitt i mail, om ikke mister man plassen. Avslår man tilbudet må dere på nytt melde på venteliste dersom dere ønsker å starte opp senere.

*unntak er intensivkurs i ferier, samt babysvøm og voksenkurs.

FORTRINNSRETT:

I slutten av hvert semester (Før juleferien og før sommerferien) vil alle utøverne i svømmeskolen som ønsker å fortsette måtte melde seg på selv via Tryggivann.

Svømmerne vil, i en uke etter påmeldingen åpner, ha fortrinnsrett på svømmeskolen til neste semester. Dvs at påmeldingen åpner en uke tidligere for alle som er deltager på svømmeskolen ut semesteret. Basert på anbefalingen dere får av instruktøren vil dere få en liste over dager steder og tidspunkter. Det er da bare å velge det tidspunktet som passer dere best.

Etter at fortrinnsrett perioden er over vil vi begynne å melde på fra ventelistene.

Hvor foregår opplæringen?:

Tromsøbadet, Dramsvegen 190

Vi benytter hev/senkbar del (9*25 m) av idrettsbassenget. Bassengdelen er lengst unna garderobene så her er det viktig at barna er trygge og komfortable med å gå forbi andre basseng / annen aktivitet før dem kommer til oss. Foreldre har ansvar for barn før og etter svømmetrening. Bassenget holder ca. 27 grader. Tromsøbadet brukes primært til våre selunge-, sel- og sjøløve-partier samt trening- og konkurransegruppene. Betalbar parkering på området.

Fra høsten 2023 vil vi også bruke opplæringsbassenget på Tromsøbadet. Bassenget har en 81 m2 vannflate, heve-senke-bunn og en vanntemperatur på 34 grader. Bassenget vil primært bruktes til de yngste deltagerne i svømmeskolen.

PT timer:

Vi har mulighet til å ha privattimer 1-1, mer info fås etter forespørsel til svømmeskoleansvarlig.

VilliVann:

Er et allsidighetstilbud i vann, hvor det er fokus på vannaktiviteter og lek i vann, ikke bare svømming. For mer info om dette, trykk her.

Må deltaker være medlem for å gjennomføre aktivitet i klubben?:

Ja dere må melde inn deltaker som medlem i klubben, dette gjøres enkelt med å trykke på knappen oppe til høyre "BLI MEDLEM". Dette er en årlig kostnad på kr. 150.- per medlem. Merk at du med dette kun melder deg inn i klubben, for å søke om plass på svømmeopplæring må du også velge nivå og melde på venteliste via tryggivann.no

NB: da vi til tider har lange ventelister er det ikke nødvendig å melde seg inn i klubben før dere har fått bekreftelse på tildelt plass.

Må foresatte være medlem i klubben?:

Nei foresatte trenger ikke å melde seg inn som medlem, men må stå som foresatt om medlemmet er under 18 år. Klubben vil bli veldig takknemlig om du velger å bli støttemedlem for oss og den viktige jobben som gjøres. Ved innmelding av foresatte som støttemedlem så vil dere få noen medlemsfordeler hos våre samarbeidspartnere

Ytterligere spørsmål:

Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig dersom du ikke har fått svar på dine spørsmål eller kontakte oss på telefon 917 36 101.  

Avsnittsikon

Følg oss på facebook