Laster ...
Pil ikon
Fra svømmeskole til konkurranse

Alle som har oppnådd delmålene for Sjøløve-nivået vil få tilbud om å starte i klubbens trening- og konkurranseavdeling. Mer om de ulike gruppene kan du lese her.

På sjøløve-nivået skal barna lære grunnleggende bryst- og butterfly-teknikk; hvor vi fokuserer mest på at beinsparkene læres godt, da dette er noe av det vanskeligste å mestre. Når deltakerne utfører gode beinspark og viser forståelse for armtak samt delfin/bølgebevegelsen i butterfly vil de få tilbud om å gå videre til klubbens konkurransepartier.

 

De aller fleste som går videre fra Sjøløve starter på Utvikling 5 eller 4 ut fra aldersgruppe. Her jobber de videre med teknikker som barna har lært på svømmeskolen; både innen bryst, crawl, rygg og butterfly. Fokus er på allsidighet og glede i vann samt sosial tilhørighet, i tillegg til, som nevnt, videre utvikling av svømmeferdigheter og distanse. Alle som svømmer i klubbens konkurransepartier vil få mulighet til å delta på lokale stevner, men det er frivillig om man ønsker å konkurrere eller ikke.

 

Allerede når man går på Sel og Sjøløve vil deltakerne ha mulighet til å delta på klubbens interne og uoffisielle stevner, «torsdagssvøm». Dette er en kjempefin mulighet for deltakere å teste ut hva stevner går ut på og få med god erfaring og mestring videre.

 

Ønsker man ikke gå videre til klubbens konkurransepartier har vi også et tilbud som heter «Vill i Vann». Her jobber vi fortsatt litt med svømmeteknikk, men også med mange andre aktiviteter i vann som eks. vannpolo, stup, synkron og generelt sett alternative og morsomme øvelser som passer for alle som trives med å være i vann men ikke nødvendigvis ønsker å konkurrere. Vill i Vann er åpen for alle som har oppnådd delmålene for Selunge-nivået (grunnleggende crawl og rygg, samt trygg på dypt vann).

No items found.
Avsnittsikon

Følg oss på facebook